Euroterm ju ofron një kolektor diellor tejzanor të ngjitur 2,5 ESK full - plate:


 • Cilësia e lartë me çmim të përballueshëm dhe tërheqëse
 • Produkt unik, me dizajn optimal
 • Testuar nga Instituti SPF, Zvicër
 • Certifikatë e lëshuar nga Keymark Solar DIN CERTCO (TÜV), Gjermani
 • Mbështjellës selektiv Bluetec-eta plus
 • Xham diellor Hecker T-Safe Solarfloat, përmbajtje të ulët të hekurit dhe pasqyrim minimal
 • Absorbues tejzanor të ngjitur bakri
 • Profilizim i sipërfaqes së absorbimit
 • Mbështjellës të stampuar në anët prapa me Al-metalik dhe profile alumini të fortë
 • Pllakë minerale lesh xhami me densitet 50 kg/m3, i mbuluar nga shtresa prej qelqi fibër i zi
 • Materiale të sigurt dhe të testuar
 • Efikasiteti i kolektorëve selektiv është më i lartë, komercialisht të arritshme për aplikacione të llojeve rezidenciale
 • Jetëgjatësi të jashtëzakonshme dhe të dhëna konstante të performancës
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë
 • Mundësi për kolektorë shpërndarës apo absorbues për partnerët OEM
 • 10 vjet garanci
Loading...

 Close

Click to enlarge