ESK 2.5  full plate ултразвучно заварени соларни колектори:


 • Висок квалитет со прифатлива и атрактивна цена.
 • Уникатен производ, со оптимизиран дизајн
 • Тестиран во SPF Institute, Швајцарија
 • Solar Keymark сертификат издаден од DIN CERTCO (TÜV), Германија
 • Bluetec-eta plus селективен слој
 • Hecker T-Safe Solarfloat калено соларно стакло, со ниска содржина на железо и минимална рефлексија
 • Ултразвучно заварени бакарни абсорбери
 • Профилирана површина на апсорберот
 • Ембосиран позадински Al - лим и јак алуминиумски профил
 • Минерална стаклена волна во табла со 50 кг/м3 густина, покриена со слој од црни стаклени влакна
 • Веродостојни и проверени материјали
 • Ефикасноста на селективни колектори е најголема, комерцијално достапна за резиденцијални типови на апликации
 • Постојани перформанси со неверојатно долг век на експлоатација
 • Брза и лесна монтажа
 • 10 години гаранција
Loading...

 Close

Click to enlarge